Efter tre generationer af familien Andersen i spidsen for Gislev Rejser, bliver Niels Ravn Eriksen ny administrerende direktør for det fynske rejsebureau. PR-foto.

Kendt rejsebureau skifter administrerende direktør

Gislev Rejser, der ejes af Aller Leisure, får ny administrerende direktør. Den nuværende kommercielle chef, Niels Ravn Eriksen, afløser Poul Andersen, der skal beskæftige sig med IT.

Fynske Gislev Rejser, der sidste år fejrede 75-års jubilæum efter starten som busrejsebureau, skal have ny administrerende direktør.

Efter 42 år i virksomheden, som hans farfar med samme navn, Poul Andersen, grundlagde, stopper Poul Andersen. Han har gennem årene haft forskellige poster i Gislev Rejser, som han har stået i spidsen for som administrerende direktør siden 2016.

To år senere blev Gislev Rejser, der blandt andet arrangerer grupperejser med dansk rejseleder i og udenfor Europa med bus og fly, købt af Aller Leisure.

Poul Andersen afløses som administrerende direktør af Gislev Rejsers kommercielle chef, Niels Ravn Eriksen, oplyser Aller Leisure i en pressemeddelelse. Niels Ravn Eriksen har været i Gislev Rejser de seneste otte år, de første tre som produktionschef og herefter fem år som kommerciel chef.

Morten Krüger, koncernchef for Aller Leisure, siger: ”Niels har en dokumenteret solid erfaring inden for salg, kundefokus, og produktudvikling. Dette i kombination med det grundige kendskab til Gislev Rejser, dets kultur og produkter gør, at valget af Niels til at stå i spidsen for Gislev Rejser ikke har været svært.”

Nu har vi fundet tidspunktet rigtig
Om direktørskiftet siger Poul Andersen i pressemeddelelsen: ”Skiftet sker i henhold til den plan, vi udarbejdede, da vi solgte virksomheden til Aller Leisure i 2018. Coronakrisen betød, at skiftet tog lidt længere tid end planlagt, men nu har vi fundet tidspunktet rigtig – både for mig og for Gislev Rejser – til at jeg fratræder som direktør.

Jeg har samtidigt fået muligheden for at fortsætte mit engagement i Aller Leisure, hvor jeg fremover skal stå i spidsen for en række strategiske IT-projekter,” siger Poul Andersen.

Katinka Aller, der er bestyrelsesformand for Aller Leisure, siger i pressemeddelelsen: ”Vi har været meget tilfredse med købet af Gislev Rejser og vores samarbejde med Poul Andersen. Vi er glade for, at vi sammen med Poul har fundet en mulighed, hvor han fortsat kan bidrage i Aller Leisure-gruppen.”

Og fra den nye administrerende direktør, Niels Ravn Eriksen, lyder det blandt andet: ”Jeg glæder mig til at stå i spidsen for Gislev Rejser og bidrage til den forsatte udvikling af virksomheden. Jeg er ydmyg overfor opgaven, her hvor vi næsten er igennem den værste periode for rejsebranchen i mands minde, ligesom det er en tung arv at løfte, efter at Gislev Rejser har været dygtigt ledet i tre generationer af familien Andersen.”

Aller Leisure tæller foruden Gislev Rejser også, nævnt alfabetisk, rejsebureauerne Kulturrejser Europa, Nilles Rejser, Nyhavn Rejser, Stjernegaard Rejser og Zen Luxury Travel samt Billetkontoret plus norske Aller Travel.

Relaterede artikler:

Aller Leisure: Regnskabet blev desværre som frygtet

Flere brancheaktører vil købe danske rejsebureauer

Ny rejsebureaudirektør: ”Jeg har savnet branchen”