Kick Off møde om Bike Island 2020

Destination Fyn Klyngens ambition er at Fyn, Langeland og Ærø bliver Nordeuropas førende cykelferiedestination i 2020.

Det kræver udvikling af en række tiltag indenfor bl.a., service, ruter, cykler, overnatning og bearbejdning af turoperatører.

I den forbindelse holdes der Kick Off møde for potentielt interesserede onsdag den 19. april hos Kildemoes A/S i Aarslev, hvor der orienteres om udviklingen af projektet og hvorledes det er muligt at deltage.

På mødet fortælles sidste nyt om Danmarks nye internationale cykelrute Østersøruten og den nye bike station i Svendborg præsenteres. De særlige Kildemoes cykler, som fra i år kan bestilles til turisterne vises frem, ligesom der orienteres om den cykel-incoming, som fra i år er en del af den indsats, som skal sikre salg af pakkeprodukter til de udenlandske turoperatører.

Desuden vil der være mulighed for netværk og dialog med Destination Fyn Klyngen, repræsentanter fra Dansk Cykelturisme, Kildemoes, samt cykel-turoperatører.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.