Kinesisk højhastighedstog fra LA til Las Vegas

XpressWest-Train-450x305Kinesiske China Railway Group går sammen med en amerikansk virksomhed om at bygge en højhastighedsbane på den 370 kilometer lange strækning mellem Los Angeles og Las Vegas.

Togbanen kaldes XpressWest og med en tophastighed på omkring 250 kilometer i timen vil toget transportere passagerer mellem de to byer på 80 minutter, hvilket skal sammenlignes med de ca. fire timer det tager at køre strækningen med bil, skriver travelreport.se.

Anlægsarbejdet starter til september næste år, og man forventer en pris i omegnen af syv milliarder dollars.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.