Kingfishers chefer stævnet

Baggrunden er et krav fra GMR Infrastructure, som driver lufthavnene i Delhi og Hyderabad, der har anlagt sag mod Kingfishers chefer, fordi checks med et pålydende af 1,99 millioner dollar var uden dækning.

 

"Da cheferne undlod at dukke op i retten har den udstedt en stævning mod ejeren Vijay Mallya og fire andre Kingfisher-chefer," lyder det fra GMR.

 

De pågældende stævninger betyder, at modtagerne er pligtige til at møde i retten, hvis de vil undgå at blive arresteret.

 

Indiens tidligere næststørste flyselskab, som ikke har givet overskud siden starten i 2005, har undladt at betale sine regninger til lufthavne, skattemyndigheder og banker og er syv måneder bagud med hensyn til lønudbetaling.

 

Indtil videre er Kingfishers fly grounded til 20. oktober.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.