Klar med nye serviceambassadører

service ambassadører 1TURISME: Firmaet Help@Head fortsætter med at udklække potentielle serviceambassadører til f.eks. hotelbranchen. Årets 7. hold er klar til præsentation ved en workshop 11. december på Quality Airport Hotel Dan i Kastrup.

Workshoppen begynder kl. 14, hvor de nye service-mindede kandidater præsenteres; de er bl.a. arbejdsløse akademikere, som hos Help@Head har fået seks ugers intensivt kursus og lært en masse vinkler om f.eks. hotelbranchen.

Det er muligt at ansætte en serviceambassadør med praktik- og løntilskudsordning. Det emne er der på workshoppen information om fra Arbejdsmarkedscenter København.

Dagen byder også på information fra Horestas politiske chef om hotelarbejdsgiverforeningens NICE- serviceprojektet (NICE står i denne forbindelse for New Innovative Customer Experience) – ligesom der kommer et indlæg fra rektor på Copenhagen Business Academy.

Help@Head har tidligere holdt workshops med præsentation af andre hold serviceambassadører. De har været holdt på bl.a. First Hotel G & Suites, First Hotel Kong Frederik og Wake Up Copenhagen i Borgergade.

Help@Heads første workshop i det nye år bliver 29. januar.

Læs mere om workshoppen 11. december – herunder tilmelding – på hjemmesiden: www.helpahead.dk