Klar til evakuering

Gustav, der er en tropisk storm, har hidtil kostet 68 menneskeliv under sin hærgen i Caribien. Nu er den på vej ind over det varme vand i Den meksikanske Golf, hvor meteorologer venter, den kan samle kræfter og blive en orkan, som indtil videre ser ud til at ramme Louisiana og New Orleans i den kommende uge, skriver borsen.dk. En orkan når formentlig tidligst frem mandag, men der er allerede i dag udsigt til, at myndighederne vil evakuere dele af befolkningen. Loisianas guvernør Bobby Jindal har valgt at erklære staten i undtagelsestilstand fordi man frygter en ny katastrofe som da orkanen Katarina slog til i 2005. Dengang mistede knap 1.500 livet og oprydningen og genhusningen fra dengang er fortsat i gang.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.