Klar til ny sæson i Cirkusbygningen

cirkusbygningen-2014-Freak-show-800x539I aften har Wallmans forpremiere på sit nye stor dinner-show, Freak. Ved aftenens forestilling er rejsebranchen inviteret – Wallmans uddeler syv priser til samarbejdspartnere.

Inden gallapremieren har Cirkusbygningen i aften inviteret sine partnerhoteller, event- og rejsebureauer samt incomingagenter. Der skal bl.a. uddele syv priser til Bedst sælgende hotel, Bedste incoming bureau, Bedste nye bureau samt Customer Care-prisen – en personlig pris ”til den sødeste, bedst forberedte Wallmans-sælger som mine kolleger har nomineret,” oplyser Marc Riesel, Customer Care-manager. Fra Event-afdelingen i Cirkusbygningen uddeles tre priser: Årets arrangement, Årets Bureau ”samt en ny specialpris, der uddeles for første gang.”

Det er i år 11 år siden Wallmans flyttede ind i Cirkusbygningen, alene sidste år havde bygningen 76.000 gæster. Årets dinner-show, Freak, vil hylde store kunstnere som Stevie Wonder, Cher og Justin Timberlake, oplyser Cirkusbygningen og tilføjer: ”Der vil som altid være artisteri, komik og akrobatik i verdensklasse – og finalenummeret bliver et sandt 1970’er disco-inferno.”

Cirkusbygningens adm. direktør, Dorthe Fryd Ekelin, siger i pressemeddelelsen om det nye show: ”De senere år har showet fået lidt mere kant, vi er blevet skarpere i udtrykket og niveauet er på højde med de helt store dinner-shows som vi kender fra London, Paris og New York. Ambitionen er, at vores gæster med glimt i øjet skal sige ”dét havde jeg godt nok ikke troet, jeg skulle opleve i Wallmans” – og heldigvis er det netop den tilbagemelding, vi tit får fra gæster, som besøger os første gang.”

Der serveres som altid en 4-retters menu, og efter showet åbnes Københavns største dansegulv i Wallmans Natklub.

Freak spiller indtil juni næste år.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.