Klar til rejsebranchens største golfturnering

2019/08/defaultmain.jpgTil september skal golfspillere fra den danske rejsebranche dyste i Himmerland eller København. Vinderne fra de to turneringer skal i november i Thailand kæmpe om mestertitlen. Turneringen har plads til flere sponsorer.

PATA og golfrejsebureauet Green2Green.dk slår et slag for The Danish Travel Golf Championship. Det arrangeres i år for fjerde gang – og er i år udvidet til to turneringer, en i København på Royal Golf Club ved Bella Center og en i Jylland på Himmerland Golf & Spa Resort.

Danish Travel Golf Championship er en parturnering for øvede og mindre øvede. Er man alene, finder arrangørerne en passende medspiller. Samtidig er der planlagt et lille golfkursus – og turnering – for nybegyndere. Turneringen giver ud over golfoplevelsen også gode netværksmuligheder, hedder det.

De to danske turneringer spilles 1.-2. september i Himmerland og 8. september i København. Hele programmet for de to turneringer kan blandt meget andet ses på turneringens hjemmeside: danishtravelgolf.dk – pris for deltagelse er 995 kr.

De to vinderhold fra såvel Øst- som Vest-turneringen skal i november spille finale i Hua Hin – ansatte i rejsebranchen kan købe sig plads på turen til Thailand ved at henvende sig til Karin Gert Nielsen, formand for PATA Danmark, på: kgn@atlanticlink.net

Partnersponsorerne af årets turnering er Messecenter Herning MCH, Bella Center, Thai Airways og det thailandske turistråd, TAT. Guldsponsorer tæller foreløbig Gouda Rejseforsikring & Bravo Tours. Der kan på turneringens hjemmeside læses om muligheden for at blive medsponsor.