KLM får sin 12. destination i Afrika

0

afrika, namibiaLUFTFART: Fra sidst i oktober får KLM sin 12. afrikanske destination – denne gang i den sydvestlige del af kontinentet. Men det bliver med mellemlanding.

I dag flyver KLM til 11 destinationer i Afrika og fra 30. oktober tilføjes den 12., Windhoek, hovedstad i Namibia, der får tre fly om ugen.

Den nye rute er en forlængelse af den nuværende rute mellem Amsterdam og Luanda i Angola, hvor der mellemlandes inden turen går videre til Windhoek.

”Ud over Windhoek har vi allerede i år udvidet vort interkontinentale rutenet med fire nye destinationer: Salt Lake City og Miami i USA, Colombo i Sri Lanka og Astana i Kasakhstan,” siger Paul Terstegge, nordisk chef for Air France-KLM.

Namibia er ifølge KLM et økonomisk og politisk stabilt land, som med sin natur tiltrækker mange turister, bl.a. sandbjergene i Namib-ørkenen plus smukke naturreservater og strande.

Foruden ruten til Luanda og Windhoek flyver KLM allerede i Afrika til Johannesburg og Cape Town (Sydafrika), Nairobi (Kenya), Kilimanjaro og Dar es Salaam (Tanzania), Entebbe (Uganda), Kigali (Rwanda), Lagos (Nigeria), Accra (Ghana) samt Cairo (Egypten).

I alt har KLM hver uge 55 flyvningerne til sine destinationer i Afrika.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz