KLM får tre nye destinationer i Spanien

En gade i Valencia.

En gade i Valencia.

KLM øger nu antallet af forbindelser til Spanien, til Alicante, Valencia og Ibiza. Den øgede efterspørgsel har medført øget kapacitet ud af Aalborg og endnu flere forbindelser til hub’et i Amsterdam.

Flyselskabet flyver i forvejen til Barcelona, Madrid og Bilbao. I højsæsonen vil det hollandske flyselskab dagligt tilbyde danskerne 16 afgange til Spanien: ”Spanien er én af de mest populære destinationer hos danskerne og derfor er vi meget glade for at kunne tilbyde danskerne tre nye spanske destinationer til sommer”, siger Carina Bergqvist, kommunikationschef hos Air France-KLM.

I Danmark flyver KLM fra København, Billund og Aalborg 105 gange ugentligt, hvilket giver mange forbindelsesmuligheder videre ud i Europa og resten af verden. De nye destinationer nås via en hurtig mellemlanding i Schiphol, Amsterdam.

Ud over de spanske destinationer begynder KLM også at flyve til Dresden, Inverness, Southampton og Genoa. Sommeren kommer også til at byde på internkontinentale rejsemål; Salt Lake City i USA og Astana i Kazakhstan. Desuden øges antallet af afgange til de populære destinationer San Francisco, Los Angeles og Havanna.