KLM får tre nye destinationer i Spanien

En gade i Valencia.

En gade i Valencia.

KLM øger nu antallet af forbindelser til Spanien, til Alicante, Valencia og Ibiza. Den øgede efterspørgsel har medført øget kapacitet ud af Aalborg og endnu flere forbindelser til hub’et i Amsterdam.

Flyselskabet flyver i forvejen til Barcelona, Madrid og Bilbao. I højsæsonen vil det hollandske flyselskab dagligt tilbyde danskerne 16 afgange til Spanien: ”Spanien er én af de mest populære destinationer hos danskerne og derfor er vi meget glade for at kunne tilbyde danskerne tre nye spanske destinationer til sommer”, siger Carina Bergqvist, kommunikationschef hos Air France-KLM.

I Danmark flyver KLM fra København, Billund og Aalborg 105 gange ugentligt, hvilket giver mange forbindelsesmuligheder videre ud i Europa og resten af verden. De nye destinationer nås via en hurtig mellemlanding i Schiphol, Amsterdam.

Ud over de spanske destinationer begynder KLM også at flyve til Dresden, Inverness, Southampton og Genoa. Sommeren kommer også til at byde på internkontinentale rejsemål; Salt Lake City i USA og Astana i Kazakhstan. Desuden øges antallet af afgange til de populære destinationer San Francisco, Los Angeles og Havanna.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.