Køb flybillet til ukendt destination

Der er angiveligt op til 40% at spare på flybilletten, hvis man bruger getgoing.com, men man vælger ikke selv hvor hen.

De ferierejsende får fra 1. november mulighed for at lave en flysøgning på et regionalt rejsemål – for eksempel verdensdel – eller ved at nævne formålet – solferie, familie, kultur etc. Herefter præsenteres de gennemsnitligt for 10 destinationer og en række flymuligheder til hver, skriver ekstrabladet.dk.

Næste skridt er, at kunden skal reducere tilbuddene til de to endelige muligheder. Herefter afgives booking- og kreditkortinformationer.

Nu er det så op til søgemaskinen at slå ’plat eller krone’ om, hvilken af de to valgte rejser, det skal være – uden at kunden kender resultatet før der er klikket på ‘gennemfør købet’.

Alex  Vernitsky, der er direktør for GetGoing.com, mener, at man dermed laver en søgning, som svarer til, hvordan folk faktisk vælger deres ferie.

Og skal være penge at spare fordi flyselskaberne kan regne med at få passagerer, der ellers ville have fravalgt de givne afgange, så kan de tilbyde restsæder til spotpris.

Der lægges ud fra 12 amerikanske lufthavne til 2.000 destinationer verden over.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.