Københavns Lufthavn klargøres til sommeren for 540 mio. kr.

terminal 2LUFTHAVNE: Med forventning om over 6,6 mio. passagerer i sommermånederne har Københavns Lufthavn sat ekstra fart på det 540 mio. kr. stort byggeprojekt i bagage-anlægget og Terminal 2 – et projekt, der skal give bedre service, mere plads og flere check-in-pulte.

Som led i strategien om en lufthavn i verdensklasse er Københavns Lufthavn ved at skabe plads til antallet af passagerer de kommende år. I første omgang gælder det om at skaffe plads til at afvikle årets forventede rekordsommer, hvor over 6,6 mio. passagerer vil passere lufthavnen i juni, juli og august.

”Med blottede lofter i gangen og mange byggevægge er det efterhånden meget synligt for passagererne, at vi har sat ekstra turbo på byggeriet, hvor vi blandt andet udvider gangarealet. Vi skal være færdige med de 1.400 ekstra kvadratmeter og 12 nye check-in-pulte inden sommerferien,” siger teknisk direktør, Christian Poulsen.

De seneste otte måneder har lufthavnen haft ca. 350 håndværkere og teknikere beskæftiget med de mange udvidelser og ombygninger i terminalerne og bagagen.