København i turisme-aftale med Hamborg

Rolf Strittmatter, managing director fra Hamburg Tourismus (tv) underskriver turisme-samarbejdsaftalen med Mikkel Aarø-Hansen, adm. direktør i Wonderful Copenhagen på ITB i Berlin

Rolf Strittmatter, managing director fra Hamburg Tourismus (tv) underskriver turisme-samarbejdsaftalen med Mikkel Aarø-Hansen, adm. direktør i Wonderful Copenhagen på ITB i Berlin

Samarbejdet, som Wonderful Copenhagen indgår med Hamburg Tourismus, vil i første omgang fokusere på udveksling af ’best practice’ og data i forhold til kulturturisme og udvikling af en fælles indsats på det kinesiske marked.

”Båndene mellem København og Hamborg skal videreudvikles. Samarbejdsaftalen er et godt eksempel på, at det styrker begge regioner, når Hamborg og København samarbejder om fælles erhvervsudvikling,” siger Københavns overborgmester Frank Jensen.

København kan styrke sin position i forhold til kinesiske turister ved at indgå som del af en større, nordeuropæisk destination. København kan samtidig få fordel af Hamborgs kommercielle erfaringer inden for kulturturisme. Det kan være udveksling af data om tyskere, der har vist interesse for at deltage i musikevents i Hamborg, som Wonderful Copenhagen vil kunne målrette interessebaseret markedsføring af København mod.

Hamborg vil gerne lære af Wonderful Copenhagens erfaringer med Kina-indsatsen Chinavia, der både arbejder med at eksponere København og de øvrige nordiske destinationer i Kinas sociale medier og med at gøre turismeaktørerne herhjemme Kina-klar gennem kurser og konkrete værktøjer.

Da kinesere ikke skelner mellem Skandinavien og Nordeuropa, vil København og Hamborg sammen styrke mulighederne for flere kinesiske turister på rundrejse.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.