Københavns Lufthavn får mere enkel gratis Wi-Fi

0

cphapp215LUFTHAVNE: Københavns Lufthavn kritiseres tit for sin politik om at kunne komme online i lufthavnen. Lufthavnen har over 25 mio. årlige passagerer, men kun 750.000 medlemmer af sit Advantage-program, der giver gratis Wi-Fi-adgang. Nu imødekommer lufthavnen kritikken – i hvert fald i sommerperioden.

Adgangen til gratis Wi-Fi i Københavns Lufthavn forenkles. Så når den travle sommertrafik i lufthavnen sætter ind i denne uge, bliver det nemmere at have sin smartphone og tablet med.

”Vores undersøgelser af passagernes tilfredshed viser, at mange har ønsket sig en endnu nemmere og mere direkte adgang til den gratis Wi-Fi i lufthavnen.,” siger kommerciel direktør i Københavns Lufthavn, Peter Krogsgaard.

Københavns Lufthavn har haft gratis Wi-Fi i flere år. Nu forenkles adgangen, så man skal gå på CPH HOTSPOT, angive mailadresse og land – og så er man på.

”Tiden er en anden i dag, end da vi først gav Wi-Fi fri i forbindelse med vores fordelsprogram ”Advantage”. I dag er det en bekvemmelighed, som vi alle forventer at have gratis adgang til – uanset om vi er på en cafe i byen eller her i lufthavnen,” siger Peter Krogsgaard.

I dag har ni ud af ti passagerer en smartphone med på rejsen. Dertil kommer tablets og bærbare computere.

”Vi har i dag et 24/7 online rejse- og arbejdsliv.  Der bliver downloadet boardingkort til flyet, tjekket Facebook, tweetet og læst mails. Der bliver sendt Power Points og streamet afsnit af Game of Thrones… Fællesnævneren er, at vi alle efterhånden er ganske afhængige af at være på – og det skal man selvfølgelig også kunne være her i lufthavnen,” siger Peter Krogsgaard.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz