Københavns Lufthavn får nyt hotel

Københavns Lufthavn får sit Hotel 2 med 500 værelser. Lufthavnen dropper samtidigt samarbejdet siden 2001 med Hilton.

For 800 mio. kr. skal den norske Choice hotelkæde bygge Københavns Lufthavns andet hotel, det bliver et Comfort-hotel. Nyheden blev præsenteret ved pressemøde i dag.

I forbindelse med pressemødet blev det også oplyst, at Københavns Lufthavn har opsagt samarbejdet med Hilton Copenhagen Airport. Hotelbygningen med det 5-stjernede Hilton ejes af Københavns Lufthavn.

Det kommende nye hotel i Københavns Lufthavn får 500 værelser og et stort konferencecenter. Det nye hotel vil blive bygget ved siden af det nuværende Hilton-hotel.

“Københavns Lufthavn har i mange år ønsket endnu et hotel til at supplere det eksisterende high-end-hotel. Derfor er vi glade for at have indgået en aftale med lufthavnen om at bygge et nyt hotel med 500 værelser. Dermed kommer vi til at drive to hoteller, der henvender sig til hver sin kundegruppe,” siger Petter A. Stordalen, ejer af Nordic Choice Hotels.

Det nye hotel vil ud over 500 værelser også indeholde et møde- og konferencecenter på 3.000 m2.

Nordic Choice Hotels driver i dag over 190 hoteller og har 13.000 medarbejdere.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.