Københavns Lufthavn forkorter ventetid

0

cph sikkerhedskontrolLUFTHAVNE: Sidste uge – uge 23 – var den gennemsnitlige ventetid ved sikkerhedskontrollen i Københavns Lufthavn 4 min og 17 sekunder, oplyser lufthavnen. Dermed er ventetiden igen blevet kortere efter megen kritik fra indenrigspendlerne.

Et målrettet program med bl.a. øget bemanding i sikkerhedskontrollen har ifølge lufthavnen reduceret ventetiderne. Den gennemsnitlige ventetid sidste uge var 4 minutter og 17 sekunder, mens den i myldretiden fra kl. 5 til 9 om morgenen og kl. 15 til 19 om eftermiddagen i snit var 4 minutter og 13 sekunder.

”Vores indenrigsprogram har en god effekt. Det er lykkedes os at holde den gennemsnitlige ventetid nede på trods af, at vi i sidste uge havde næsten 7.000 flere passagerer igennem sikkerhedskontrollen,” siger Henrik Peter Jørgensen, kommunikationsdirektør i Københavns Lufthavne.

I uge 23 gik 166.430 passagerer igennem sikkerhedskontrollen i Københavns Lufthavn. 69,4 pct. af dem ventede under 5 minutter før de var ved sikkerhedskontrollen og 99,8 pct. ventede under 15 minutter. 333 passagerer havde ventetid på over 15 minutter, da de 7. juni kl. 6.30 ventede 15 minutter og 53 sekunder før de var ved sikkerhedskontrollen.

I den kommende uge holdes der Folkemøde på Bornholm. Det betyder, at der nogle dage i slutningen af ugen er op til 23 daglige afgange til Bornholm – mod normalt otte.

”I den kommende uge er vi særligt opmærksomme på de mange tusinde ekstra passager, som skal til Bornholm. Det har vi taget højde for i vores bemanding,” siger Henrik Peter Jørgensen.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz