Københavns Lufthavn reducerer ventetid

0

københavns lufthavn, ventetid, passagerer, sikkerhedskontrolLUFTHAVNE: I sidste uge af maj, uge 22, var den gennemsnitlige ventetid i sikkerhedskontrollen i Københavns Lufthavn 4 minutter og 12 sekunder. Et indenrigsprogram med bl.a. øget bemanding i sikkerhedskontrollen har reduceret ventetiden.

I myldretiderne – kl. 5-9 og kl. 15-19 – var den gennemsnitlige ventetid i ugen på 4 minutter og 31 sekunder.

De nye ventetidstal kommer efter utilfredsheden fra indenrigspendlere pga. længere ventetider i sikkerhedskontrollen efter sammenlægningen af indenrigs- og udenrigstrafikken tidligere på året. Det fik Københavns Lufthavn til 11. maj at tage initiativer, der skulle forbedre rejseoplevelsen.

”Københavns Lufthavn er meget optaget af, at alle rejsende er tilfredse. Derfor tager vi også utilfredsheden blandt indenrigspendlerne alvorligt. Øget bemanding og flere spor i sikkerhedskontrollen er nogle af elementerne i den samlede plan, der skal forbedre rejseoplevelsen for pendlerne,” siger Henrik Peter Jørgensen, kommunikationsdirektør i Københavns Lufthavn.

I løbet af uge 22 kom 73,6 procent af de 159.592 rejsende frem til sikkerhedskontrollen på under 5 minutter, og 99 procent på under et kvarter.

Den længste ventetid i myldretiden var 14 minutter og 25 sekunder. Mandag den 25. maj fra kl. 10.30-11.00 måtte 633 rejsende dog vente over 20 minutter – den eneste periode over hele ugen, hvor ventetiden kom over 15 minutter, hedder det fra Københavns Lufthavn.

Københavns Lufthavn vil den kommende tid offentliggøre ventetidsstatistikkerne ugentligt, som del af det nye indenrigsprogram, der også inkluderer tættere dialog med de indenrigsrejsende og pendlerforeningerne.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz