Kom gratis til forpremiere på Bottle Shock

Det er Californiens Turistkontor, Air France-KLM og California Wines, der inviterer danske rejsebureauagenter til et brag af en filmoplevelse og vinsmagning i Dagmar biografen i København på onsdag den 3. juni kl. 17.30.

 

Alt du skal gøre er at sende en mail til Californiens turistchef, Karin Gert Nielsen på kgn@atlanticlink.net, og tilmelde dig forestillingen. Tilbuddet gælder alle danske rejsebureauagenter. Arrangørerne har et begrænset antal billetter til rådighed, som gives efter ”først-til-mølle” princippet.

 

Bottle Shock har Alan Rickman i hovedrollen og fortæller historien om californisk vins pludselige berømmelse, da verdens fineste blindsmagningskonkurrence i Paris i 1976 kårede vin fra Napa Valley som verdens bedste. En begivenhed, som blev skelsættende for både californiske – og ikke mindst franske – vinbønder.

Skrevet af Webredaktionen

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.