Konferencekok til VM i USA

Formand Michael Sønderskov og Palle Mogensen fra Fredericia Erhvervsforening overrækker checken på 10.000 kroner til Regina Natalie Andersen og F&B Chef Stig Hansen fra Trinity Hotel & Konference Center.

Fredericia Erhvervsforening støtter Regina Natalie Andersens deltagelse ved verdensmesterskaberne for konferencekokke i Los Angeles, USA, i april.

Fredericia Erhvervsforening bidrager med 10.000 kroner til de rejseudgifter, der er forbundet med deltagelse i arrangementet. Regina Natalie Andersen får F&B Chef Stig Hansen med som coach.

”Venner, familie og alle kolleger på Trinity Hotel & Konference Center ønsker Regina held og lykke, selv om ingen er i tvivl om hendes faglige kompetencer og deltagelsen absolut er velfortjent efter DM- og EM-sejrene”, siger Eva Ejlskov, direktør på Trinity Hotel & Konference Center.

”Trinity har sublime kulinariske oplevelser, der er med til at tiltrække gæster og konferencedeltagere lokalt, regionalt og internationalt og dermed sætte Trinity og Fredericia på Danmarkskortet. Med Reginas deltagelse i VM kommer både Trinity og Fredericia med på verdenskortet. Fredericia Erhvervsforening ønsker at påskønne deltagelsen med 10.000 kroner til rejseomkostninger”, siger Michael Kristensen, Palle Mogensen og formand Michael Sønderskov fra Fredericia Erhvervsforening.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.