Konferencekok til VM i USA

Formand Michael Sønderskov og Palle Mogensen fra Fredericia Erhvervsforening overrækker checken på 10.000 kroner til Regina Natalie Andersen og F&B Chef Stig Hansen fra Trinity Hotel & Konference Center.

Fredericia Erhvervsforening støtter Regina Natalie Andersens deltagelse ved verdensmesterskaberne for konferencekokke i Los Angeles, USA, i april.

Fredericia Erhvervsforening bidrager med 10.000 kroner til de rejseudgifter, der er forbundet med deltagelse i arrangementet. Regina Natalie Andersen får F&B Chef Stig Hansen med som coach.

”Venner, familie og alle kolleger på Trinity Hotel & Konference Center ønsker Regina held og lykke, selv om ingen er i tvivl om hendes faglige kompetencer og deltagelsen absolut er velfortjent efter DM- og EM-sejrene”, siger Eva Ejlskov, direktør på Trinity Hotel & Konference Center.

”Trinity har sublime kulinariske oplevelser, der er med til at tiltrække gæster og konferencedeltagere lokalt, regionalt og internationalt og dermed sætte Trinity og Fredericia på Danmarkskortet. Med Reginas deltagelse i VM kommer både Trinity og Fredericia med på verdenskortet. Fredericia Erhvervsforening ønsker at påskønne deltagelsen med 10.000 kroner til rejseomkostninger”, siger Michael Kristensen, Palle Mogensen og formand Michael Sønderskov fra Fredericia Erhvervsforening.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.