Konfirmanderne bliver flyvende

Barcelona er et af de mest populære rejsemål blandt konfirmander og deres forældre

Årets første konfirmander er sprunget ud, og meget tyder på, at de bliver flyvende i år. Når gaverne gøres op, er der nemlig mange rejser blandt dem. Det mærkes tydeligt hos Bravo Tours, der lige nu laver rigtigt mange gavekort til unge mennesker.

’Til konfirmanden’ står der på flere og flere gavekort hos Bravo Tours – både på hovedkontoret i Herning og på salgskontorerne i Aalborg, Odense og København.

”Vi oplever en stor stigning i antallet af gavekort. Det er en tendens vi har set de seneste fem år, og det fortsætter tydeligt i år, hvor det lige nu er konfirmandernes tur”, siger Peder Hornshøj, adm. direktør i Bravo Tours.

”Det er meget forskelligt, hvad gavekortet lyder på, men vi er oftest over 2.000 kroner”, siger han, og fortæller at de unge indløser gavekortet til vidt forskellige rejser – både ren solferie og ferier med masser af oplevelser.

”En destination som Barcelona er rigtig populær både for drenge og piger. Her er et godt fodboldhold, shopping, og så er stranden lige rundt om hjørnet – der er altså noget for alle aldre”. De unge har oftest mor eller far med på turen.

En anden særlig begivenhed i maj, der ofte får gavekortene over disken, er Mors Dag. Her får mødrene et godt tilskud til sommerferien, hvis den endnu ikke er bestilt – eller mulighed for at forkæle sig selv med en lille ekstra ferie.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.