Kongres nummer 100 booket

AKKC har dermed bekræftet at centrets rolle som kongres- og konferencested i Danmark er blevet styrket de senere år. Reservationen af Dansk Fjernvarmes Landsmøde i 2017, sker for at sikre, at organisationen igen kan komme til Aalborg, som  den har gjort hvert andet år i en årrække, oplyser formand Uffe Bro.

 

”Vi gør det, fordi vore medlemmer ønsker at komme til Aalborg. Infrastrukturen til og i byen med både transportmidler og hoteller er i top, og for vort sekretariat er det altid nemt at planlægge sammen med AKKC. Servicen og maden af høj kvalitet, så vi får aldrig kritik fra medlemmerne. Og samtidig kan vi afvikle arrangementet til en fornuftig pris”, fortæller Uffe Bro.

 

”Det eneste minus ved Aalborg er faktisk, at det er noget sværere at hive ministre til Aalborg og Århus, end når vi er i København. Men vi regner med, at det hjælper nu, hvor der er 24 daglige flyafgange mellem

København og Aalborg”.

 

Landsmødet samler cirka 1750 medlemmer, og et så stort deltagerantal betyder, at kun de større byer har hotel- og lokalefaciliteter til formålet.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.