Kortere check-in tid hos Ryanair

ryanairRyanair skærer yderligere ned i vinduet for check in til blot fire dage inden afgang for de passagerer, der ikke betaler ekstra for sædereservation.

Det betyder, at de kunder, der tager på en traditionel ugelang ferie og er tilfredse med et tilfældigt (og gratis) sæde på flyet, ikke vil være i stand til at printe et boarding pas til deres returflyvning før de tager hjemmefra.

De skal altså finde et sted på destinationen, hvor de kan checke ind og printe boarding pas mens de er på feriestedet, eller finde wi-fi så de kan checke ind via Ryanair app.

Ifølge flyselskabet gøres det for at give bedre udvalg til de rejsende, som ønsker selv at vælge sæde ombord på flyet.
Kunder, der betaler seks pund pr person for et reserveret sæde, kan checke ind fra 30 dage til to timer før flyets afgang.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.