Kriseramt jagtbureau med midlertidig direktør

Svenskeren Joachim von Bodungen blev fyret tidligere på måneden af bestyrelsen for moderselskabet DTG Sweden AB, og nu har bestyrelsen ansat Thomas Strøbech som midlertidig direktør til at lede en turn around i selskabet. Thomas Strøbech forventes at lede processen i tre-fire måneder mens der ledes efter en ny permanent direktør til selskabet. Det skriver epn.dk.

 

"DTG har indtil afslutningen på den tidligere direktørs virke været mishandlet og negligeret. Dette betyder, at den opgave, der foreligger, er yderst krævende med utallige udfordringer. Thomas ser frem til at gøre sit yderste for at få DTG til at blive et sundt, veldrevet selskab med tillid fra alle stakeholders," hedder det i en meddelelse på Dianas hjemmeside.

 

Diana havde sidste år et underskud på fem mio. kr. En overgang truede Rejsegarantifonden med at afbryde samarbejdet på grund af Dianas økonomiske vanskeligheder, og i sommer bortviste den nu afsatte direktør fire medarbejdere, angiveligt fordi de på grund af frygt for økonomisk kollaps var begyndt at undersøge, hvad der kunne gøres i tilfælde af betalingsstandsning eller konkurs.

 

Skrevet af Hanne Aaen Lassen