Kronprinsen åbner hotel på Bornholm

Hotel-Green-Solution-House-Bornholm-800x462Kronprins Frederik åbner den 23. april hotel- og konferencecentret Green Solution House, der byder på meget nyt på miljøområdet.  

“Det er fantastisk, at vi nu kan åbne dørene for Green Solution House, et meget specielt byggeri som ikke er gået på kompromis i forhold til miljøvenlighed, bæredygtighed og genanvendelighed af de benyttede materialer,” siger Trine Richter, direktør i Green Solution House.

Green Solution House er et bæredygtigt hotel og konferencecenter i Rønne på Bornholm. Det har kostet 85 millioner kroner at renovere og udvide det tidligere Hotel Ryttergården.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.