Krydstogt hitter blandt børnefamilier

19% af forældre med børn nævner krydstogter som en af deres foretrukne ferieformer, viser en undersøgelse foretaget af Apollo blandt 1.000 danskere.

43% af forældre med hjemmeboende børn, har ferieformen på deres liste over rejsedrømme, selv om de indtil videre ikke har været på cruise.

27% af befolkningen generelt har lyst til at opleve verden set fra søsiden, mens antallet af danskere, der betragter krydstogt som deres favoritferieform ligger på 16%.

”For mange børnefamilier er krydstogt en god ferieform, fordi der hele tiden er noget at lave for hele familien. Rejser man med lidt større børn kan forældrene nyde en langsom morgenmad, mens ungerne er på skattejagt eller brænder energi af i poolen,” mener Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

43% af danskerne mellem 30 og 39 år har cruise i feriekikkerten, mens det kun gælder for 18% mellem 60 og 69 år.

”Hele cruise-konceptet har haft et støvet ry, men vi ser en opblomstring blandt vores rejsende i disse år. Særligt yngre par, børnefamilier og familier, der rejser flere generationer sammen, fylder meget på krydstogtskibene.”

”Desuden har vi oplevet, at flere yngre vælger krydstogt efter, at vi har lanceret fleksible krydstogter, som man selv kan sammensætte. Derudover er der over de seneste år kommet lere eksotiske destinationer på vores cruiseprogram, så man eksempelvis kan opleve Caribien eller Asien fra søsiden,” slutter Glenn Bisgaard.