Krydstogtskib på grund ved Bermuda

norwegian dawnEt problem med styretøjet var årsag til, at Norwegian Cruise Lines ’Norwegian Dawn’ gik på grund under afsejling fra Bermuda.

Norwegian Dawn var på vej retur til Boston med 2.443 passagerer og 1.059 besætningsmedlemmer, da krydstogtskibet blev ramt af en midlertidig fejl i styresystemet, der sendte skibet ud af kurs og på grund kort fra indsejlingen.

Ingen af de ombordværende kom noget til ved hændelsen, og skibet kom fri ved egen kraft, da det blev højvande. Det sejlede ud til en ankerplads i nærheden, hvor det blandt andet blev undersøgt af dykkere, som kunne erklære, at der ikke var tale om nogen større skade. Skibets klassifikationsselskab vil også gennemgå skibet, før det sejler til Boston.

Rederiet oplyser, at Norwegian Dawn er fuldt operationel og at alle passagerer har fuldt adgang til alle services ombord.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.