Krydstogtskib på grund ved Bermuda

norwegian dawnEt problem med styretøjet var årsag til, at Norwegian Cruise Lines ’Norwegian Dawn’ gik på grund under afsejling fra Bermuda.

Norwegian Dawn var på vej retur til Boston med 2.443 passagerer og 1.059 besætningsmedlemmer, da krydstogtskibet blev ramt af en midlertidig fejl i styresystemet, der sendte skibet ud af kurs og på grund kort fra indsejlingen.

Ingen af de ombordværende kom noget til ved hændelsen, og skibet kom fri ved egen kraft, da det blev højvande. Det sejlede ud til en ankerplads i nærheden, hvor det blandt andet blev undersøgt af dykkere, som kunne erklære, at der ikke var tale om nogen større skade. Skibets klassifikationsselskab vil også gennemgå skibet, før det sejler til Boston.

Rederiet oplyser, at Norwegian Dawn er fuldt operationel og at alle passagerer har fuldt adgang til alle services ombord.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.