Kun få benytter vandfly-ruten

13369254-vandflyver-p-vingerne-s-meget-koster-aarhus-kbenhavn-2Det er kun få rejsende, der benytter vandflyet mellem København og Aarhus midt på dagen skriver Dagbladet Børsen ifølge tv2.dk.

Børsen har foretaget en stikprøvekontrol, som viser, at det specielt er på midt på dagen, der er for få passagerer med. Det volder problemer for Nordic Seaplane, som står bag vandflyet.

”Det er beklageligt, men jeg tror, det hænger sammen med, at folk aldrig har været vant til at tage afsted klokken 7.00, holde ét møde og være hjemme igen inden frokost”, siger Lasse Rungholm, medejer og adm. direktør i Nordic Seaplane. I følge Børsen blev han overrasket, da avisen fortalte, at kun to passagerer var med på en afgang med plads til 12.

I løbet af de næste måneder vil der være færre muligheder for at få vandflyet af sted. Det må kun lette og lande, når det er lyst og solen er fremme. Det betyder, at der kun vil være otte afgange i oktober og seks i november.

 

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.