Kun få benytter vandfly-ruten

13369254-vandflyver-p-vingerne-s-meget-koster-aarhus-kbenhavn-2Det er kun få rejsende, der benytter vandflyet mellem København og Aarhus midt på dagen skriver Dagbladet Børsen ifølge tv2.dk.

Børsen har foretaget en stikprøvekontrol, som viser, at det specielt er på midt på dagen, der er for få passagerer med. Det volder problemer for Nordic Seaplane, som står bag vandflyet.

”Det er beklageligt, men jeg tror, det hænger sammen med, at folk aldrig har været vant til at tage afsted klokken 7.00, holde ét møde og være hjemme igen inden frokost”, siger Lasse Rungholm, medejer og adm. direktør i Nordic Seaplane. I følge Børsen blev han overrasket, da avisen fortalte, at kun to passagerer var med på en afgang med plads til 12.

I løbet af de næste måneder vil der være færre muligheder for at få vandflyet af sted. Det må kun lette og lande, når det er lyst og solen er fremme. Det betyder, at der kun vil være otte afgange i oktober og seks i november.

 

x

Læs Også

Schæffergården en del af Best Western

Velrenommerede Schæffergården Hotel & Konferencecenter i Gentofte bliver 2. januar 2018 medlem af Best Western Hotels & Resorts. Hotellet bliver en del af et af kædens nye varemærker; Sure Hotel by Best Western.

Politiet tager 20 spritbilister hver dag

Sidste år sigtede politiet 7.203 personer for spritkørsel, viser tal fra Rigspolitiet. I julefrokostsæsonen sætter politiet ind med ekstra kontrol. Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden opfordrer til at lade bilen stå

Ny ledelse for RCL Cruises i Norden

Julie Ødegaard er udpeget som midlertidig General Manager Nordic for Royal Caribbean International Ltd (RCL). Hun får ansvaret for Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises i Norden.

Konkurs i airberlin koster Rejsegarantifond millionbeløb

LUFTFART: Flere hundrede danske passagerer vil få dækket deres udgifter til ubrugelige flybilletter med airberlin - minus selvrisikoen på 1.000 kroner.

Konkurrencemyndigheder undersøger Lufthansa

LUFTFART: De tyske anti-kartelmyndigheder har bedt Lufthansa om forklaring på stigende priser på tysk indenrigs efter airberlin gik konkurs. Lufthansa vil gerne udbyde 1.000 ekstra flyvninger om måneden.

Lufthansa pumper 700.000 ekstra sæder ud på tysk indenrigs

LUFTFART: I kølvandet på airberlins konkurs mangler der skønsmæssigt over 50.000 månedlige flysæder på de tyske indenrigsflyvninger. Lufthansa-selskab alligevel ikke til København.