Kun storbyferie mere populær end charter

charter apolloCharterferie overgås kun af storbyferien i popularitet, viser en undersøgelse foretaget af Apollo blandt 1.036 danskere. 39% foretrækker charterferie, mens 50% vælger storbyferien.

”Det er lang tid siden, charterferien handlede om at blive underholdt fra morgen til aften. Vi oplever at folk gerne vil have mulighed for at slappe af, og så kan vi se, at gæsterne specielt kigger efter beliggenhed, solchancer, varmegrader og muligheden for all inclusive,” siger Glenn Bisgaard, kommunikationschef for Apollo.

”Samtidig er charterferien ikke længere turen til Mallorca eller Gran Canaria. Vi sender mange til bl.a. de små øer i Grækenland og til mindre, historiske byer i Tyrkiet. Destinationer, som var utænkelige at besøge for 10-20 år siden, men som nu tilbyder charterferie på en lidt anden facon end den, som mange måske stadig forbinder med charter.”

Mens storbyferie og charterferie indtager første- og andenpladsen på listen, er også aktiv ferie og rundrejser med i top fem.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.