Kunst i Slusen

kunst i slusenArt Hvide Sande holder fernisering på udstillingen ’Frihed’ søndag den 9. august klokken 14.00. Udstillingen åbnes af TV-vært og journalist Adrian Lloyd Hughes, kendt fra Kunstquizzen på DR2.

Afledt af 70-året for befrielsen, har en række danske og udenlandske kunstnere givet deres meget forskellige bud på frihed.

De har gennem juni arbejdet i kunstnerkolonien i Tyskerhavnen med temaet Frihed i 70-året for befrielsen. Afslutningen betød frihed.

Den barske vestjyske natur med fjord, strand, hede og hav lige uden for døren i området omkring Hvide Sande og det bliver også af mange forbundet med frihed.

Der er værker der byder på fortolkninger af friheden til at gøre hvad man har lyst til, friheden til at udtrykke sig frit, eller friheden til at ændre på f.eks kroppen…

Udstillingen er åben for alle og der er gratis entre i hele perioden 9.-21. august kl. 11.00-17.00

Kunstnerne er Birthe Nissen, uddannet billedkunstlærer, Nick Taylor, walisisk kunstner, som bor og arbejder i London, Henrik Busk Andersen, Astid Hygom, billedkunstner og byplanlægger indtil 2011 og Kate Baxter, der har atelier i Leigh-on-Sea i Thames Estuary.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.