Kuoni køber dansk golfrejsespecialist

Krone Golf Tours blev etableret i 2003 og opnåede i forretningsåret 2008/2009 en omsætning på DKK 23 mio. Alle nuværende fire medarbejdere bliver ved opkøbet en del af Kuoni. Ligeså vil selskabets siddende direktør fortsætte som ansvarlig for produktion og salg af golfrejserne.

 

Krone Golf Tours bliver integreret i Kuonis skandinaviske set-up, således for at skabe god synergi mellem Golf Plaisir og Krone Golf Tours, og ydermere for at strømline salget af golfrejser til Apollos sports- og familieresort, Playitas, som udover mange andre sportsfaciliteter tilbyder en 18-hullers golfbane. 

 

”Krone Golf Tours tilbyder skræddersyede golfrejser fra Danmark til fortrinsvis Portugal og Spanien men også til Tunesien og Tyrkiet. Ved at knytte det nyopkøbte selskab til den svensk baserede golfrejsespecialist Golf Plaisir, som af Kuoni blev opkøbt i 2008, vil Kuoni og Apollo være i stand til at skabe fornuftig synergi.

 

Målet er herudover at udvide golfdestinationspaletten til Egypten og De Kanariske øer, da begge områder tilbyder en lang række ypperlige golfbaner, ikke mindst på Fuerteventura med sports- og familieresortet Playitas, der har egen 18-hullers golfbane.

 

Herudover er Apollo meget stærk i online salg, hvilket vil komme Krone Golf Tours til gode”, sigerr Jan Lockhart, adm. dir. i Apollo.

 

Opkøbet markerer en forlængelse af Kuonis opkøbsstrategi for andet halvår 2010.

 

”Opkøbet af Krone Golf Tours – og den synergi det vil generere med Golf Plaisir – vil i den grad hjælpe os til massivt at styrke vores position i det lukrative skandinaviske golfrejsemarked”, udtaler Peter Rothwell, CEO i Kuoni.

 

Skrevet af redaktionen

Kuoni køber dansk golfrejsespecialist

Selskabet er en af Danmarks førende golfrejsespecialister og købet giver gode muligheder for synergi mellem det nye selskab og Golf Plaisir, den svenske golfrejsespecialist, som blev købt af Kuoni i 2008.

Krone Golf Tours blev etableret i 2003 og nåede i forretningsåret 2008/2009 en omsætning på DKK 23 mio. De fire medarbejdere bliver ved købet en del af Kuon og selskabets direktør fortsætter som ansvarlig for produktion og salg af golfrejserne.

Krone Golf Tours bliver integreret i Kuonis skandinaviske set-up for at strømline salget af golfrejser til Apollos sports- og familieresort, Playitas, som ud over andre sportsfaciliteter tilbyder en 18-hullers golfbane. 

”Krone Golf Tours tilbyder skræddersyede golfrejser til fortrinsvis Portugal og Spanien, men også til Tunesien og Tyrkiet. Ved at knytte det nyopkøbte selskab til den svensk baserede golfrejsespecialist Golf Plaisir, vil Kuoni og Apollo være i stand til at skabe fornuftig synergi. Målet er desuden at udvide golfdestinationspaletten til Egypten og De Kanariske Øer, da begge områder tilbyder en lang række ypperlige golfbaner, ikke mindst på Fuerteventura med sports- og familieresortet Playitas, der har egen 18-hullers golfbane. Desuden er Apollo meget stærk i online salg, hvilket vil komme Krone Golf Tours til gode”, forklarer Jan Lockhart, adm. direktør i Apollo.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.