Kuoni lejer hotelskib i København

”Da hotelsituationen er vanskelig for både presse og deltagere i de mange parallele events under COP15 ser vi det som en mulighed for at hjælpe i en helt usædvanlig situation”, siger office manager, Mads Salling, Kuoni Destination Management. ”Det er, så vidt vides, første gang i dansk historie at et incoming rejsebureau selv administrerer et hotel under en kongres”.

 

Hotelskibet er Smyril Lines ’Norröna’, som normalt sejler i rutefart mellem Hanstholm og Torshavn. Det bliver nu i stedet placeret ved Nordre Toldbod i perioden fra 6. til 19. december og kommer til at fungere som et helt almindeligt hotel. Norröna er kun få år gammelt, har 354 kahytter og ombord findes alle tænkelige faciliteter som fitness center, swimmingpool, restauranter og trådløst internet. Prismæssigt ligger kahytterne fra 1.200 kr for en enkelt kahyt inklusiv morgenmad.

 

”Vi er meget spændte på, hvordan det kommer til at gå, men hidtil har vi kun fået positive meldinger fra alle sider. Interessen har været overvældende, hvilket bekræfter det positive i initiativet. Det er det største arrangement nogensinde i København og alle hoteller i miles omkreds er allerede fyldt op. Vi får endda henvisninger fra hoteller der må sige nej til nye forespørgsler”, siger project manager Paula Blomster

Skrevet af Flemming Juul