Kurhotel med nyt tilbud

kurhotel-skodsborg-crossfitKurhotel Skodsborg nord for København er netop blevet akkrediteret som officielt CrossFit-center.

”CrossFit er en ultimativ træningsform, der kombinerer styrke-, konditions- og smidighedstræning,” siger Ole Cosmus, ansvarlig for CrossFit-træningen på Kurhotel Skodsborg.

Han kommer fra en stilling som idrætsleder ved Den Kongelige Livgarde og har over 30 års erfaring med fysisk militær træning og undervisning.

En bruger af CrossFit er den tidligere Michelin-kok Thomas Rode, der blev ansat som Functional Lifestyle Mentor på Kurhotel Skodsborg i juli. Han siger: ”Jeg har gennemgået en fantastisk fysisk og mental transformation.”

Kurhotel Skodsborg har 85 værelser plus 17 værelser til sin Care-afdeling, hvor bl.a. patienter bor under genoptræning. Ligeledes har kurhotellet møde- og konferencelokaler.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.