Kvinder bedre til ferie end mænd

Kvinderne satser mere på at få hvilet ud og være friske når de atter skal på arbejde, og de er ifølge en ny undersøgelse bedre til at koble arbejdet fra når der er sommerferie, skriver eb.dk.

 

Undersøgelsen viser, at 40% af mændene vælger at holde check på deres arbejdsrelaterede mails i ferien, mens det tilsvarende tal for kvinderne er 28%. Med hensyn til at besvare telefoner vedrørende arbejde i ferietiden er det noget 36% af mændene gør, mens det samme kun gælder for 25% af kvinderne..

 

Undersøgelsen er gennemført for HK/Privat af Epinion Capacent blandt 1.122 medlemmer af HK/Privat, som i øvrigt mener, at mændene på dette område bør tage ved lære af kvinderne.

 

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.