Lancerer nyt webindhold om strande

Zoover, der er Europas største rejseportal med bedømmelser, giver nu brugerne mulighed for at benytte sig af et nyt værktøj til indsamling af information om de bedste stande, før man beslutter sig for, hvilken feriedestination man vil vælge.

 

Webportalen har beriget 3500 af sine destinationer til også at omfatte informationer om strande i form af serviceydelser, bedømmelser og billeder i Spanien, Frankrig, Italien, Holland, Belgien, Portugal, Slovakiet og de Caribiske Øer.

 

Foruden brugernes bedømmelser kan man på websitet finde informationer om strande og kyststrækninger samt faciliteter, som sammenfattet med karakteristika i form af tilgængelig transport, livredning, bademuligheder, cykelstier, sportsaktiviteter samt muligheder for camping.

 

”Tit og ofte bestiller man en strandferie uden at vide noget som helst om de lokale strandforhold eller om de serviceydelser, der tilbydes på strandene, hvilket øger risikoen for ubehagelige overraskelser ved
ankomsten. Ved at integrere dette nye webindhold kan Zoover tilbyde rejsende dobbelt op på hjælp til at udvælge en feriedestination ud fra de pågældende strandes faktiske karakteristika, siger Yannis Panagopoulos, Country Manager på Zoover.dk.

Skrevet af Webredaktionen

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.