Lave priser de næste uger

bravo ferieRejs her og nu til ingen penge – det er lige før, det er sandheden lige nu i rejsebranchen. Og det er ikke slut endnu ifølge branchen selv – for vil man rejse, når det er billigst, skal det gøres i maj og starten af juni.

Lidt under tusinde kroner er prisen for en rejse Sydpå. I løbet af den seneste uge har rejsebranchen solgt rejser til langt under normalprisen, og det fortsætter den med: ”Der er en god grund til, at rejserne lige nu er rekord-billige. Der er for mange rejser på markedet i den første del af juni, og efterspørgslen er slet ikke på niveau med, hvad den er op til skoleferien. Så det er lige nu, man kan komme billigt afsted”, siger Bravo Tours’ adm. direktør Peder Hornshøj.

De lave priser fortsætter et par uger endnu, før de igen finder det normale leje.

”Om lidt er det igen skoleferieperiode, hvor omkring 3,5 millioner danskere skal slås om kun 150.000 rejser, og det betyder krig om pladserne. Og når der er krig om pladserne, så vokser priserne også i rejsebranchen”, siger Peder Hornshøj.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.