Lavine begraver tre hollændere

Ifølge avisen Le Dauphiné har redningsfolk bjærget en død snowboarder fra Holland. Han omkom i et sneskred, som blev udløst omkring klokken 16 tirsdag i Valfréjus.

Skiløbere var advaret mod at bevæge sig uden for de åbne pister, men tirsdag eftermiddag var de tre unge på mellem 20 og 25 år alligevel taget på tur til et område, hvor der var stor fare for laviner.

En af de tre sendte en sms til et medlem af deres hollandske rejseselskab, omkring den tid da ulykken ramte. Fransk politi oplyser, at han i sms-beskeden fortalte, at de var faret vild, men modtageren havde ikke læst beskeden før en time senere. På det tidspunkt var de formentlig allerede begravet i sneen.

Der gik yderligere nogle timer, før den hollandske rejsearrangør reagerede. En redningshelikopter blev sendt til området, og man fandt senere en ung hollandsk mand død.

Tirsdag ramte også en anden stor lavine i den vestlige del af Alperne. Det skabte umiddelbart frygt for alvorlige følger, da vidner i Tignes berettede, at adskillige var begravet i sneen.

Alle slap væk med livet i behold, meddelte lokale myndigheder et par timer senere, da redningsaktionen var afsluttet.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.