Lavprisfly med højprisdrinks

De samme drikkevarer, men til vidt forskellige priser hos de forskellige flyselskaber. Men alle er dog billigere end Københavns Lufthavn.

Prisen for drinks ombord på lavprisfly er højere end hos charterflyselskaberne. En sammenligning viser, at Ryanair i gennemsnit er 21% dyrere end Spies flyselskab, Thomas Cook Airlines Scandinavia.

Også Norwegian er dyrere med drinksene og tager 18% mere end det charterflyselskab, der er billigst fra danske lufthavne, lyder det fra Spies.

”Med hensyn til lufthavnene, så koster en øl på 30 cl. i det toldfrie område i Københavns Lufthavn 56 kroner, mens man forlanger ca. 83 kroner for 5 cl. gin. Den samme mængde koster fra 40 kroner i charterflyene”, siger kommunikationschef i Spies, Torben Andersen.

Københavns Lufthavn har tidligere forklaret, at årsagen er det faktum, at en meget stor del af kunderne er svenskere i transit. Niveauet er derfor lagt efter de svenske restaurationspriser.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.