Lavprisfly med højprisdrinks

De samme drikkevarer, men til vidt forskellige priser hos de forskellige flyselskaber. Men alle er dog billigere end Københavns Lufthavn.

Prisen for drinks ombord på lavprisfly er højere end hos charterflyselskaberne. En sammenligning viser, at Ryanair i gennemsnit er 21% dyrere end Spies flyselskab, Thomas Cook Airlines Scandinavia.

Også Norwegian er dyrere med drinksene og tager 18% mere end det charterflyselskab, der er billigst fra danske lufthavne, lyder det fra Spies.

”Med hensyn til lufthavnene, så koster en øl på 30 cl. i det toldfrie område i Københavns Lufthavn 56 kroner, mens man forlanger ca. 83 kroner for 5 cl. gin. Den samme mængde koster fra 40 kroner i charterflyene”, siger kommunikationschef i Spies, Torben Andersen.

Københavns Lufthavn har tidligere forklaret, at årsagen er det faktum, at en meget stor del af kunderne er svenskere i transit. Niveauet er derfor lagt efter de svenske restaurationspriser.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.