Legoland åbner verdensnyhed

os-legoland-announces-ninjago-ride-20151117-001Når forlystelsesparken den 19. marts åbner sæson 2016, er det med verdensnyheden Ninjago World på plakaten. Det 5.000 m2 store ninjaområde åbnes af prins Joachim og prinsesse Marie.

Om ganske få dage er de sidste Legoklodser placeret i det nye område, og prinseparret bliver de første gæster til at prøve Ninjago The Ride.

”Vi er rigtig godt tilfredse med den måde, vi har fået levendegjort Ninjago universet på. Og når vi samtidig kan gøre det med Ninjago The Ride, som er den første af sin slags i verden, er vi ekstra spændte”, siger Christian Woller, direktør i Legoland.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.