Legoland udvider efter rekordår

Det nye år byder på mere Lego tematiseret overnatning, nye skyskrabere i Miniland og gensyn med en gammel kending fra en fjern, fjern galakse.

I 2016 trak Legoland flere gæster end nogensinde til Billund med det nye Lego Ninjago område som trækplaster. I 2017 står den blandt andet på nyt område i Miniland, verdens største Lego model og mere Lego tematiseret overnatning.

Legoland Holiday Village udvider med 50 nye Ninjago hytter og 30 nye Wilderness tønder. Flere hotelværelser på Hotel Legoland bliver renoveret.

Et nyt område i Miniland udvides med nogle af verdens højeste bygninger. World’s Tallest, som området kommer til at hedde, bliver bygget af mere end 800.000 Lego klodser og kommer blandt andet til at have en model af Burj Khalifa som den højeste på 5,5 meter og One World Trade Center.

Ud over de skyhøje nyheder i Miniland byder 2017 på et gensyn med verdens største Lego model. Lego Star WarsTM X-wing Starfighter, kendt fra Star WarsTM filmene, var senest udstillet i Legoland i 2015.

Legoland slår dørene op til en ny sæson den 1. april 2017.