Lige nu regner det guld i rejsebranchen

Danskerne er på flugt fra skybrud og heldagsregn. Regn skaber feriepanik blandt danskerne, til gengæld kalder de det guldregn i rejsebranchen, der melder om ’ekstra travlhed’ og stigende priser.

”Danskerne – både dem der har ventet med at bestille og dem, der har bestilt ferie i Danmark – er gået i panik. De orker ganske enkelt ikke en sommer mere, hvor vejret mest alt minder om efterår og skifter hver eneste time”, siger Stig Elling, rejseambassadør i Bravo Tours.

”Det går vanvittig stærkt i øjeblikket. Danskernes sommerferie er ganske enkelt for dyrebar til, at de tør gamble med den”.

Bravo Tours har allerede solgt over 8 ud af 10 sommerrejser, og de sidste pladser svinder ind: ”Vi er nok nogle af de få, der sammenligner regn med guld. Men priserne stiger ganske enkelt time for time lige nu, mens pladserne bliver færre og færre”, siger Bravo Tours direktør, Peder Hornshøj.

Lige nu sælger de ca. 35% flere rejser om dagen end på samme tid sidste år.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.