Livreddere åbner sæsonen med 200 ture i vandet

fea76b_Livredder_og_dreng_med_kikkertI åbningsugen for TrygFondens 36 tårne har redderne været en tur i vandet 200 gange for at hjælpe badende i farlige situationer, oplyser René Højer, der har stået bag livredningstjenesten i snart tyve år.

Særligt en indsats betød forskellen mellem liv og død, da en fireårig pige hoppede i vandet ved Havnebadet på Islands Brygge, mens forældrene kiggede væk. Heldigvis hev en årvågen livredder hende op igen, inden det gik rigtigt galt. Derfor er budskabet fra TrygFondens livreddere klart: ”Vores baderåd nummer fem hedder: Slip ikke børn af syne, og det mener vi faktisk rigtig alvorligt, siger René Højer.

I alt har TrygFonden registreret knap 6.000 aktioner i uge 25. Størstedelen af aktionerne er oplysende, hvor livredderne har gået rundt på stranden og talt med de badende.

”Man kan nogenlunde sammenligne antallet af indsatser med sidste år. Ferien er begyndt, men den skal lige i gang, og vejret har heller ikke været særlig varmt”, siger René Højer.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.