Livsfarlige gopler ved Phuket

giftig-gopleTre thailandske strande ved ferieøen Phuket er lukket, efter der er fundet livsfarlige gopler tæt på kysten. Det er den giftige portugisiske orlogsmand, der har fået myndighederne til at reagere, skriver Bangkok Post.

Den portugisiske orlogsmand bliver betegnet som et af verdens giftigeste dyr. Bliver man rørt eller stukket af goplens lange fangtråde, får det have så voldsomme smerter til følge, at man kan gå i chok eller få hjertestop. Selv når goplen er død og ligger på stranden, er den farlig.

Rejsearrangøren Ving, der er søsterselskab til Spies, kender problemet, som man tager meget seriøst, siger pressechef Anna Hagberg til Aftonbladet: ”Vores personale ved, at strandene er lukkede, og kender farerne ved goplen. Derfor sender vi en sms til vores gæster i området og vores personale holer os løbende opdateret om udviklingen”.

Farlige gopler langs Thailands kyster er ikke noget nyt for Thailands myndigheder. Sidste år døde en 20-årig tysk turist på øen Koh Samui, da hun blev under en svømmetur blev viklet ind i havhvepsens fangtråde. Hun  blev sendt på hospitalet, hvor hun kort tid efter døde.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.