Løbeeventyr i USA

løbeferie usa med fdmFDM travel samarbejder med ’RUN the Canyons’ om muligheden opleve USA på en anderledes og aktiv måde.

RUN the Canyons er eksperter i løb i den amerikanske natur, og medarrangører på en række helt særlige løbeferier i USA.

”Mange danskere vil gerne være aktive, opleve en masse og måske også udfordre sig selv på deres ferie. Med RUN the Canyons’ løberejser, kan man opleve USAs natur på en ny måde og komme meget tættere på, end man gør i bil,” forklarer Jesper Damgaard Kristiansen, direktør i RUN the Canyons.

Rejserne omfatter 13 løbeture fordelt på syv dage. Hver tur er mellem fem og ti kilometer, men løbes ikke på tid. Fokus er i stedet på at se så meget som muligt af de store sletter og dybe kløfter.

FDM travel står for rejsedelen af turene og har ansvaret for fly, hoteller, billeje – mens RUN the Canyons står for løbeeventyret.

Der tilbydes to ruter – den ene gennem Arizona, Nevada og Californien, den anden gennem Utah, Nevada og Colorado.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.