Lønnedgang for airberlins chefer og piloter

das-cockpit-air-berlin-boeing-737-700ich-23371Det tyske flyselskab har fået ok fra sine ledende medarbejdere og selskabets piloter til lønreduktioner for at nedsætte selskabets omkostninger.

Omkring 80 ledende medarbejdere får deres vederlag beskåret med mellem fem og 10 procent i år og piloterne vil ligeledes bidrage til flyselskabets seneste kampagne for at reducere omkostningerne, oplyser en talsmand for airberlin.

Ifølge ’Der Spiegel’, har de 1.250 piloter givet afkald på en 4% lønstigning i 2016 og vil til efteråret stemme om en lignende ordning for 2017.

Yderligere har selskabets bestyrelse vedtaget at ændre politik med hensyn til honorering af overarbejde, som for fremtiden honoreres med fritid i stedet for penge.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.