Lollo og Bernie verden rundt

???????????Spies maskotter; giraffen Lollo og bjørnen Bernie, har været på Spies Sunwing-hoteller i mange år, Lollo i hele 40 år. Nu får børn fra andre lande chancen for at lære dem at kende. Til sommer vil de øvrige lande i Thomas Cook Group benytte dem på deres familiehoteller.

Thomas Cook Group får et fælles børneklubkoncept, som bygger på det Spies, Ving og Tjäreborg har haft i mange år. Tidligere fandtes otte forskellige børneklubber i Thomas Cook Group, og på et og samme hotel kunne der være flere forskellige børneklubber med forskellige maskotter. Men nu er man enedes om fælles koncepter, og det bliver Lollo and Bernie Kids Club for de 3-7-årige, Junior Club (8-11 år) og Teen Club (fra 12 år og op). Lollo and Bernie Kids Club vil findes på cirka 130 hoteller, og maskotterne vil være på cirka 70 af hotellerne.

”I en speciel ’camp’ på Mallorca mødes Lollo og Bernie i 14 dage for at lære bl.a. de rigtige dansetrin til deres egen musik. Og måden, som de krammer de mange børn på, bliver forfinet”, fortæller kommunikationschef Torben Andersen i Spies.

Lollo og Bernie-sangen og Lollo og Bernie minidisco oversættes til tysk, engelsk, fransk, hollandsk, ungarsk, tjekkisk og polsk. I forvejen findes de på de nordiske sprog.

Giraffen Lollo har været på Sunwing siden 1974. Bernie kom til i 1993. Lollo og Bernies danseskole er blevet set mere end 4,5 millioner gange på YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=20f8kHH4oHA

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.