London City Airport solgt

lcy_london_city_aerialEt canadisk ledet konsortium af investorer køber lufthavnen af de nuværende ejere, Global Infrastructure Partners og Highstar Capital.

Det har gentagne gange siden efteråret været omtalt i medierne, at et opkøb har været på vej og nu fremgår det, at et konsortium ledet af en canadisk pensionsfond, en infrastrukturfond og Kuwaits statslige investeringsvirksomhed har indgået en købsaftale. Der foreligger intet om prisen.

Siden Global Infrastructure Partners købte lufthavnen i 2006 er passagerantallet steget fra to millioner til 4,3 millioner sidste år.

”London City Airport er et førsteklasses selskab inden for infrastruktur og er godt placeret i det attraktive marked. Vi ser frem til at arbejde tæt sammen med lufthavnens ledelse for at nå det langsigtede potentiale”, siger en talsmand for konsortiet.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.