London City Airport solgt

lcy_london_city_aerialEt canadisk ledet konsortium af investorer køber lufthavnen af de nuværende ejere, Global Infrastructure Partners og Highstar Capital.

Det har gentagne gange siden efteråret været omtalt i medierne, at et opkøb har været på vej og nu fremgår det, at et konsortium ledet af en canadisk pensionsfond, en infrastrukturfond og Kuwaits statslige investeringsvirksomhed har indgået en købsaftale. Der foreligger intet om prisen.

Siden Global Infrastructure Partners købte lufthavnen i 2006 er passagerantallet steget fra to millioner til 4,3 millioner sidste år.

”London City Airport er et førsteklasses selskab inden for infrastruktur og er godt placeret i det attraktive marked. Vi ser frem til at arbejde tæt sammen med lufthavnens ledelse for at nå det langsigtede potentiale”, siger en talsmand for konsortiet.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.