London-Marseilles på seks timer med tog

Eurostar-Track-250x170Eurostar har introduceret sin nye rute direkte fra London til Lyon, Avignon og Marseille. Turen varer seks timer – det samme som lyntogsforbindelsen fra København til Frederikshavn.

Ved første afgang fra London, sagde Nick Mercer, commercial director, Eurostar: “Vi er glade for at kunne sende vores første Eursotar-passagerer til Lyon og Sydfrankrig og med et stærkt forsalg af billetter byder vi velkommen til mange flere i de kommende måneder”.

Passagerer, der rejser fra Frankrig til London kan gå ombord i toget uden at møde en halv time før afgang, idet check-in, security og indrejsekontrol finder sted i Lille, hvor de rejsende står af toget før det fortsætter resten af rejsen.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.