London sætter ny turistrekord

London17,4 millioner udlændinge lagde 123 milliarder kroner i metropolen sidste år og tendensen ser ud til at fortsætte.

Torsdag 21 maj. 2015 kl. 06:41, Leveret af Ritzau Fokus avisen

De mange udenlandske turister er ny rekord, viser en opgørelse fra det nationale britiske statistikkontor. Det er en stigning på 3,5% i forhold til 2013, der også var et rekordår.

London & Partners, byens officielle turistbureau, nævner, at London samtidig topper listen over internationale turistdestinationer, fulgt af Thailands hovedstad, Bangkok, og Frankrigs hovedstad, Paris.

Antallet af udenlandske turister er steget jævnt siden OL i 2012, og derudover har udstillinger med værker af den franske maler Henri Matisse samt Tour de France-starten sidste år også appelleret til udenlandske rejsende.

Turismen er en god forretning. Turisterne lagde sidste år 16,5 milliarder Euro i storbyen og 2015 kan også blive et godt år, bl.a. med værtskabet for VM i rugby, der tiltrækker gæster fra store dele af verden.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.