Londons bedste restaurant var en IT-joke

En af de lokkende ‘retter’ fra ‘The Shed’.

Den røg lynhurtigt til tops, blev rost som Londons bedste spisested og bookingerne væltede ind side om side med PR-tilbud og medier, der stod i kø for at testspise.

Der var bare det ved sagen, at restauranten, The Shed of Dulwich, aldrig havde eksisteret – bortset fra i hjernen hos ophavsmanden Oobah Butler.

”En dag, da jeg sad derhjemme, fik jeg en åbenbaring. I det nuværende klima af desinformation kunne en falsk restaurant måske være en mulighed”, beretter Oobah Butler.

Han har lang erfaring med at udsætte medier for fantastiske historier og med en usædvanlig idérigdom fantaserede han sig frem til nogle særdeles usædvanlige og kreative retter på en falsk menu og krydrede den med tilsyneladende spændende fotografier. Men den påståede mad på billederne var i virkeligheden fremstillet af vaskemidler, barberskum, sprøjtemaling – og et spejlæg fotograferet på en menneskefod.

Sideløbende skrev Butler en stribe positive omtaler på Tripadvisor fra forskellige computere, og efter et halvt år var ’The Shed’ rykket op på førstepladsen blandt Tripadvisors bedste madsteder.

Da presset blev lidt for stort, åbnede Butler serveringen i ’The Shed’ for en meget kort bemærkning, hvor han serverede færdigretter fra en lavpriskæde.

Køb billigere luksusvarer i London

Londons taxachauffører sprogtestes

Underlig stilhed i London

x

Læs Også

Rejsebrancheklub vil øge synlighed

IATA Comet, en netværksklub i den danske rejsebranche, vil gerne tiltrække flere medlemmer. Kommende medlemsmøde stiller fokus på: hvordan tiltrækker Københavns Lufthavn nye flyruter?

Et år med konsolideringer

Vi er på vej ud af 2017, som har været et år præget af konsolideringer. Men det kommende år byder på en række nye og spændende tiltag, som lover godt for fremtiden for vores medier.

Viva la ferie på Ferie for Alle 2018

Fra den 23. til den 25. februar fylder Ferie for Alle endnu en gang MCH Messecenter Herning med ferier af enhver art. Messen byder på over 1.000 udstillere og Spanien som årets partnerland.

Danske forbrugerpriser er de højeste i EU

En europæisk undersøgelse viser, at Danmark er det dyreste land i EU. Priserne ligger 47% over gennemsnittet.

Mange dropper selv at arrangere ferien

Når danskerne rejser, så vælger mange at lade et rejsebureau til at stå for planlægningen. Det skyldes bl.a. at prioritering af rådgivning og sikkerhed, lyder det fra Danmarks Rejsebureau Forening.

Der er 77 kilometer hjem til jul

Mange er på farten juleaften, og ejendomsmæglerkæden Home har nu fået danskerne til at sætte kilometer på, hvor langt de skal rejse for at fejre juleaften med familie og venner.