’Love Boat’ er endt som skrot

Skibet, der blev kendt som ’Love Boat’ på grund af TV-serien af samme navn, er kendt af mange danskere fra dengang serien blev bragt i daværende Kanal 2, hvor man fulgte det romantiserede liv ombord, skriver ekstrabladet.dk.

 

Det smukke krydstogtskib med plads til 600 passagerer, blev bygget i 1971 til Flagship Cruises, som betalte 25 millioner dollar for det. I tre år sejlede det mellem New York og Bermuda under havnen Sea Venture indtil det blev købt af Princess Cruises og fik navnet Pacific Princess.

 

I årene 1977-1986 udgjorde skibet rammerne for TV-serien The Love Boat, der blev produceret af Aaron Spelling, som siden har haft succes med blandt andet Charlies engle og Beverly Hills 90210.

 

Det feterede skib tilbragte sine sidste år oplagt i Genoa indtil det blev solgt til et tyrkisk skrotfirma for 18,5 millioner kroner.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.